Türkiye Ekonomisi Nereye? Krizden Çıkış Yolları Üzerine Bir Tartışma Düzenlendi

Cibali Salon

Türkiye Ekonomisi Nereye? Krizden Çıkış Yolları Üzerine Bir Tartışma Düzenlendi

Türkiye ekonomisinin yaşadığı sorunların kolay çözümleri var mı? Döviz kurundaki istikrarsızlığın sebepleri ve sonuçları nelerdir? Enflasyon kontrol altına alınabilir mi? İşsizliğin ve gelir dağılımındaki eşitsizliği çözümü yapısal reformlar mı? Dış borçlar nasıl ödenecek? İnşaat odaklı büyümeden çıkış mümkün mü? İstanbul seçimlerinin yenilenmesi ekonomiyi nasıl etkiliyor?

İktisat ve Toplum Dergisi ve Kadir Has Üniversitesi Ekonomi Bölümü işbirliğinde düzenlenecek olan “Türkiye Ekonomisi Nereye? Krizden Çıkış Yolları Üzerine Bir Tartışma” başlıklı oturumda Bilgi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Asaf Savaş Akat’ın çerçeve sunumunu takiben Kadir Has Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özgür Orhangazi’nin moderatörlüğünde Bilkent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erinç Yeldan, İktisat ve Toplum dergisi editörü Prof. Dr. Ömer Faruk Çolak ve TÜSİAD baş ekonomisti Dr. Zümrüt İmamoğlu bu soruları ve daha fazlasını tartışmak üzere 22 Mayıs Çarşamba günü saat 14:00’te Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde bir araya geliyor.

Katılım ücretsizdir. Kayıt yaptırmak için: [email protected]

6. Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri Konferansı